sorlovning må ni tro

Grattis till min lilla o hennes Kalle som nu är sorlovade! AJ LAV DEM o de kom en gråt i mitt ögon så fint var det

anna

Tack lilla Anna för att du var så göllig idag när det faktiskt är din dag o allt! Snart kommer du hit! köss

skitopiss

Jag funderar skarpt på om jag ska kräkas lite. Iaf, Banan sover nu så jag ska passa på o se om jag vågar trotsa fladderfittahotet o gå o pinka åtminstone. Det vore ju annars kronan på en perfekt dag, jag pissar ner mig i soffan. Tittar på tv.....trött på blonda jäkla republikaner till fotbollsfruar o deras korkade åsikter om varför Mc Cain borde vinna. Bara för att de råkar vara gifta med en quarter back så är det tydligen ok att vara dum i huvet. Plastamerika

trött o ledsen

Jag o Banan har barrikarderat oss i vardagsrummet, när jag var på dass däruppe förut hörde jag något flappra omkring i hallen........antagligen en fladdermus. Så det blir till att sitta i det här 4x5m rummet till klockan 6 när Curtan kommer hem från jobbet.

 Jag är utmattad, både fysiskt o emotionellt. Inte för att jag är småbarnsförälder- han sover natten igenom, utan för att det känns som jag står med ena foten över kanten o den andra på ett bananskal. Rök ihop med min man igår, över en skitsak- jag hade fel och jag erkände att jag hade fel, bad om ursäkt. Han ville inte släppa det och gjorde sig löjlig över min hemlängtansdepp. Som han alltid gör. Men enligt honom så är allt mitt fel, vår dåliga ekonomi etc. Sedan så sa han vad han alltid säger när han är agr på mig "åk hem då för fan".....sen ångrar han sig, men jag undrar. Är det det han vill? Borde jag börja kolla upp saker där hemma, för mig o Banan, Va fan ska jag göra? Jag älskar ju honom....säger han det bara för att såra mig när han är arg eller menar han det?

 jaja.

gonatt

Greys Anatomy började idag, det var bra som fan, som vanligt f ö så vete fan. Ja, Nette du har rätt, jag behövde en kram idag så tack så mycket, den värmde. Msn-kramar är lika bra som vanliga när de är den enda lösningen.

Tankarna snurrar just nu, o snart ska jag gå o sova i fladderusrummet. Livet på hög standard.

....

Min svägerska skickade ett kedjesms till mig nyss. Man skulle skicka "i love you" till minst tio personer i sin tlfnbok annars skulle ens älskade försvinna. Jag har inte tio personer.

Guano o engelsk blogg

Ok..vaknade imorse av att stadens brandlarm ljöd friskt. Banan vaknade han oxå,han blev rädd o endast tutten fick honom glad igen, inte ens sven ingvars klarade dansen....o då är det fan illa. Sen såg jag att taket i vårt sovrum på vinden med största sannolikhet kommer att falla in.....antagligen pga av alla jävla fladdermöss som bor där. Deras bajs har lagrats där uppe o nu har det väl blivit för tungt. Så vi ska relokera vårt sovrum till andra våningen ist.

 För att tjäna lite mera pix har jag fixat en blogg på engelska nu oxå www.mamicash.blogspot.com kika på det om ni är nyfnikna! Ska bara få HTML koderna att funka så att jag sätta ut annonser. Än så länge har jag tjänat 1cent på detta! Det ni 99 till o jag kan köpa min karl en cheeseburger på donken! Som ni ser finns det en sökmotor här ute nu...utifall ni bara måste googla nåt. köss

bra dag

Idag var en bra dag. Lilla Martina inspirerade mig att baka smulpaj, en sön musa ho kan va den! Sedan var jag skitasnazzy o gjorde vaniljsås från grunden med RIKTIG vaniljstång, fifaen vad gött, nästan så man kom i brallan, fast bara nästan.

 Martina, jag försökte göra den dära utmaningen men sen kunde jag inte publicera så jag görn imöra.

 Just nu på tv är det remaken av 90201.......det suger fetballe...fast Kelly o Brenda är med, de spelar lärare o så Erin Silver (Kellys o Davids lillasyster) är elev likaså Hannah Zuckerman (Andrea o Jessies dotter). Sjukt att man minns sånt. Men man märker hur toleransen för sex o dyl vuxit.....i de första 5 minuterna av denna nya version fick en av de manliga huvudrollerna en avsugning i en bil, på skolans parkering...på morgonen när alla var där. jojjo.

 Har fått tvätta en tredjedel av alla mina kläder idag.....taket i min garderob (uppe på vinden) hade gått sönder lite så jag hade fladdermusbajs på dem. Taket är lagat nu.....fladdermöss i väggarna...isch. pöss

jahopp!

Har haft en massa problem med at publicera mina bloggar, det är därför bloggen är så dåligt uppdaterad jämt- jag skriver typ 4 inlägg om dagen men jag har tur om ett blir publicerat. Har kontaktat supporten o de jobbar me att!

Jag grejjar med annonserna mkt när jag har tid, men eftersom jag är tekniskt handikappad o långt ifrån en webdesigner så blir det väl sådär.....men men.  Lilla Banan har bajsat grönt i en vecka nu, ssk säger att det är ok, men jag är orolig ändå, vad tror ni andra?

åter

Ok, nu är jag tebax. Har inte orkat skriva, känner mig väldigt låg o deppig, nej det är inte en postpartum-depp o jag är förbannat trött på att folk frågar det. Så låt bli. Det kallas hemlängtan, stor fet hemlängtan.Så om jag inte svarar på mail o så just nu så vet ni varför. Nog om det.

 Nu måste jag försöka komma på ett braigt sätt att få läsare till bloggen, har nämligen börjat annonsera här ute o kommer ju att tjäna pluring om folk läser min blogg och/eller klickar på annonserna (detta får jag inte uppmana folk till så det ska ju inte göra). Än så länge har jag bara lagt ut en annons men tanken är att det ska bli flera och från flera affiliat. På Bananfronten är allt bra, han har dock börjat få ont i magen oftare, speciellt innan det är dags att sova o på natten. Stackars liten, man får gå runt mycket o inte ens det hjälper. det enda som tycks hjälpa lite är att lägga honom på mage i knäet.Jag älskar honom så mycket att det v
rker Så, tips?

 Dagens ordepersonlighet- Dumjävel Dumjävel: Dumjävel lever och verkar i en liten förort till Pittsburgh, när han var liten arbetade hans fader Hederlig på de än så länge blomstrande stålverken och hans mamma Förtryckt spenderade sina dagar med att hänga tvätt, laga mat o snyta barn. Dumjävel hoppade av småskolan och började arbeta på vapenfabriken, där jobbade han ända fram till emfysem-diagnosen han fick 2002. Nu går hans dagar åt att dricka starkbärs på förmiddagen o hunsas av frugan Oumbärlig. Dumjävel är egentligen ganska ensam och uttråkad, han tycker därför det är speciellt roligt att tala med sina grannar för vilka han berättar samma historia om och om igen. Varje morgon går han till posten, detta är så spännande att han nästan kissar på sig, på posten byter han rövarhistorien med den kraftigt överviktiga Osynlig o smygröker bakom polishuset. Smygrökandet får ironiskt nog hans emfysemhärjade kropp att känna sig levande, och han drömmer sig ofta bort där bakom polishuset... Dumjävel har inget dåligt liv, han är heller inte dum han är bara en stackars jävel som alla andra.

 Ge mig ord så ger jag ordet en personlighet.

Ont i snussan

har precis kommit hem från mitt besök hos min OB dr Fouss. Han kollade så att snussan läkt efter förlossningen o att mellangården läkt. Jag sa att jag fortfarande hade ont där o då sa han att jag skulle massera med lotion. Så jag måste massera snussan, känns ju lite weird "det blir 450kr tack!" ska jag säga till snussan efteråt.

Jag hade ju cellförändringar när de tog cellprov i början av graviditeten så idag kikade han med kameran....detta innebär att så de kan se bättre så häller de vinäger i muttan...jojjo så nu luktar jag salladsdressing...mm....han gjorde dessutom en biopsi. SÅ nu har jag fan ont i smulebäret!


För mycket info? Läs någon annans blogg för fan. :P

Utkast: Idag är ...

Idag är en seg dag. Banan o jag vaknade vi 07 av att de körde en kobra i asfalten utanför. Banan åt sin frukost i sängen sen gick vi ner o somnade på soffan i ett par timmar. Klockan är nu 13 o Cash sover en stund, själv har jag förberett middagen, jag har lärt mig de senaste månaderna att det är en riktig hjälp. Om jag gör alla förberedelser på förmiddagen, såsom skala potatisen, skära grönsakerna, göra sås etc så blir det jättemycket enklare när tiden för middag knackar på dörren. Cash sover i regel en hel del på förmiddagen så ibland har jag tom lagat maten då, o sedan värmt upp den på kvällen. Cash har oftast sina gnälliga tider efter 15. O Nu jobbar Curtan en timme extra om dagen för att vi ska få lite mer pluring o då är han inte hemma innan 7, så jag vill gärna att maten är klar då så att inte Banans kvällsrutin blir lidande.

 Nog om det.

 Jag har kommit på att olika ord i det svenska språket har olika personligheter, de är lite som människor faktiskt. Ett ord jag gillar är "de facto" o igår när jag inte kunde somna roade jag mig med att hitta på en personlighet till de facto, här är den:

 De Facto:

 De facto är en man, 32 år, boendes i Stockholm. Han är född och uppvuxen i en sekelskiftsvilla på Lidingö. De factos familj består av hans Far direktör Upptagen, hans mor fru Adekvat och hans långbenta, blonda lillasyster Otillräcklig. Under hans uppväxt spenderade De Facto mycket tid under somrarna i sommarhuset i skärgården, där han lärde sig segla och utvecklade ett sjukligt intresse för regatta o sig själv. Det var även där han förlorade oskulden till byjäntan Olämplig. I skolan var han en medelmåtta studiemässigt men hade försprång med hjälp av hans faders status, han var ledaren i grabbgänget o populär bland flickorna. I gymnastiken blev De Facto alltid vald först, inte p g a hans goda fysik (De Facto har alltid varit skranig i kroppen o påminner en aning om en mask) utan för att man inte ville bli utanför i klassen, vilket man blev om man gjorde sig ovän med De Facto. I gymnasiet läste De facto media-programmet och var tillsammans med skolans blonda, populära skönhet Yta. Han var ordförande i skolans mest inflytelserika studentförening samt ordförande i elevrådet. På sin fritid seglade han mycket och klädde sig ofta i vita jeans, marinblå stickad tröja o bruna seglarskor utan strumpor. De Facto jobbar nu på PR-firma i stockholms innerstad o bor i en takvåning på Östermalm, han är singel "men letar" och kör BMW. Han har halvlångt bakåtslickat hår, snäva kostymbyxor o skjortor från Armani. När han inte spenderar stora summor av företagets pengar på "affärsluncher" tycker han om att synas på Spy Bar där han frotterar sig med Big Brother Jessica och Farmen Christina, samt beställer in dyra flaskor skumpa o agerar smyghomo med Bigo Rimer. Om några år kommer De facto att gifta sig o flytta till Lidingö för att upprepa allt en gång till. Man kan tycka att De Factos liv är ytligt, vilket det säkert också är men det stör inte De Facto, för han är ju de facto, De Facto. köss

Sweet banana of mine

Nu har jag precis nattat min lille karl. Så här ser Cash natterutin ut:

 Bada (svampbad de flesta dagar o ett riktigt var tredje)
 På med Jamis
 Äta (för det mesta)
 Gå runt med mamma som sjunger visor (hälften kan hon inte texten på utan ändrar den så den handlar om Banan)
 Lägga sig ned med mamma brevid o gnugga sitt ansikte mot mammas till man somnar

 Han får somna på nedervåningen o så bär mamma o pappa upp honom till sängen när de går o lägger sig. Han somnar någon gång mellan (beroende på hur mycket han sovit på dagen) mellan 19:30-21:00 och sover sedan till 06:00-07:00 då han vaknar o äter o somnar sedan om till 09:00-09:30! Hur bortskämd är jag egentligen! Peppar peppar!

 När jag ligger där brevid honom o han gnir sitt lilla ansikte mot mitt o knorrar sådär på Banans eget vis så blir jag så lycklig i hjärtat, jag är så lyckligt lottad som får vara en del i den här fantastiska lilla människas liv. Varenda dag är ett mirakel o jag tar inget för givet. De dagar han är gnällig o bara vill bli buren runt runt i huset är underbara de också, jag vill hellre gå runt runt till benen går av än inte. Därför gör det mig så ont när man hör om kvinnor som föder på toa o slänger sitt barn i sopen, folk som misshandlar sina barn, försummar dem, känslomässigt negligerar dem, skriker på dem, förgriper sig på dem o inte älskar dem. Jag önskar att sådana människor inte skaffade barn, jag önskar att de som skulle bli underbara föräldrar men inte kan få barn kunde få dem ist. Det är så orättvist!

 Älska era barn därute.



köss

Fetma o amerikanska kvinnor

Ok...så jag bor ju i Amerika o det vet vi ju alla att det är fetmans hemland, och det är tamejfan inte konstigt. Satt imorse o kollade barnprogrammen på vår superkabeltv ala 12 kanaler......iaf då säger programledaren "nu ska vi lära oss att göra ett mellanmål som är både gott o väldigt nyttigt" skitbra tänkte jag o spände ögon o öron, jag menar sånt är ju bra när man har barn. Så tanten på tv börjar räkna upp ingredienserna, till smoothien som var dagens mellanmål:
 Jordgubbar (bra, gott o fyllt med bla c-vitamin)
 kiwi
 och EN HALV JÄVLA DECILITER SOCKER!!!
 just det nyttig....god tror jag säkert, men fan inte nyttig. Men det är så det är här, de tror att det äter nyttigt. Det är bara kolla min man, han satt en dag vid middagen o tittade på köttfärsåsen o sa "jag gillar hur vi äter nyttigt"....va? Detta säger han efter att ha imundigat köttfärsås gjord på vispgrädde, jag klandrar honom inte, hur ska han veta det`? Hans föräldrar vet ju inte. Så vi har näringsskola här nu, detta betyder inte att vi har börjat äta nyttigt...hehe....men jag kan ju lära honom. Speaking of.....jag vill ha en kaka!!!!! Ska nog gå o göra kaffe, för idag är en jonesing dag.

 På tal om Jones, keeping up w the jones, undra när T deklarerar att hon är gravid. Ni förstår T är speciell. Jag o K är båda gifta o har hus. Så T var tvungen att gifta sig o skaffa hus. Nu när jag o K (helt på slump eftersom det var helt oplanerat på båda håll) blev gravida med 2 månaders mellanrum säger T att nästa gång K blir gravid ska hon oxå bli det så att deras barn kan växa upp ihop.....jojjo....weird.

 Amerikanska kvinnor skrämmer mig, jag vet inte hur jag ska bete mig runt dem....de är så hårda. Och ytliga. Man kan inte säga vad som helst, då rynkar de på näsan o vänder ryggen åt. De säger konstiga saker som "like" o "whatever" 16ggr i varje mening, dessutom knycker de mycket på nacken, lite som fåglar. Sen har de allihop skitlånga acrylnaglar med konstiga mönster på. Till exempel så var jag o klippte mig för ett tag sedan, så jag o frisörskan pratade om Greys anatomy som är mitt favvo. O då säger hon "vad heter hon den blonda?" "izzie?" Frågar jag. "Ja" säger hon o tillägger sedan "jag tycker inte alls hon är snygg".....eh? Vad Heigels utseende med programmet att göra? Jag antar att hon kände sig hotad. Men det finns ett par goa tjejer här oxå, 4 eller nåt.... köss

 VARFÖR GÅR DET ALDRIG ATT PUBLICERA HÄR????? iNTERNAL FUCKING SERVER ERROR MY ASS

Btw

Inte för att någon frågat, men om ni undrar varför min son kallas lilla Banan så är det för att han var 58 cm lång när han föddes o hade högt bilirubin, vilket gjorde honom lite gul

jaha

Idag har jag varit på mitt jobb för att lämna tillbaka mitt passerkort, parkeringstillstånd o nycklar. Jag ringde innan o sa att vi var på väg o förväntade mig mitt pucko att folk faktiskt skulle vara trevliga.....Så väl där så ringde jag på interntelefonen för att säga att jag var där för att jag ville inte gå in. Alla fall.....då kom Alex (paus så att jag kan berätta historien om Alex...)



 Alex:
 Alex arbetar som Milieu Theraphist på avd, detta innebär att han håller i gruppterapin. Detta kan låta väldigt avancerat, men tro mig, det är det inte. Gruppterapin består till största del i att lära sig slappna av och prata om dubbeldiagnoser...detta är åtminstone det enda jag sett dem göra...Förutom att arbeta som MT så hatar Alex Angelica, ingen vet riktigt varför eftersom Angelica har varit väldigt neutral men trevlig mot Alex. Det finns dock fristående teorier om att Alex försökt stöta på Angelica, något som Angelica inte låtsades om, det kan ha gjort Alex väldigt arg. Men till skillnad från Alex har Angelica inte för avsikt att vara otrogen. Alex hat mot Angelica tog sig till en början mest uttryck i sarkastiska kommentarer o gliringar, men kulminerade i slutet på April 2007. I april 2007 fanns på avd en patient som vi här kallar för R. R var en ung kvinnan i 20-års åldern med en av de kraftigaste Borderline-personligheterna världen skådat. R var p g a sin sjukdom hjärtligt glad i uppmärksamhet, god som dålig o gjorde allt hon kunde för att förskansa sig endera. Ett par av de mer beprövade metoderna var självskadebeteende o destruktivt handlande gentemot personalen på avd. M a o, R var sjuhelvetes våldsam. Så, som följd av hennes uppförande har R blivit beordrad att sitta i fåtöljen utanför sköterskeexpeditionen, o hon är inte tillåten att själv lämna sin post, ens för att besöka WC. Så händer det sig att det är söndag, eftersom detta utspelar sig i Amerika som är ett bibelbankande land så kommer det ju givetvis en pastor till avd för att sörja för själar o hålla gudtjänst i allrummet. R vill hemskt gärna gå på detta o frågar Angelica om de inte kan rucka på reglerna, Angelica säger att hon skall fråga Kathy som är passets supervisor. Kathy tycker att R absolut skall få gå, o tror rent av att det kan vara bra för R att delta vid dagens gudstjänst. Kathy säger dock att någon måste sitta med R då man inte så noga kan veta om hon tänker attackera pastor Barb eller inte. Angelica kan inte sitta med R för Angelica är 7 månaders gravid o vill inte bli slagen i magen. Kathy håller med o frågar Alex om han kan sitta med R (detta är väl egentligen inte så mycket en fråga som en order) Alex vägrar, för Alex tror att han är överläkare o avdchef o han tycker inte att R har förtjänat att gå i kyrkan. Det hela slutar med att R går i kyrkan själv o noga övervakas med kamerorna som är placerade i allrummet. R gör ett strålande jobb. Under tiden gudstjänsten är i gång går Angelica in på expeditionen för att vila sin trötta lekamen oh komma ikapp med lite dokumentering, på expeditionen sitter Alex o SSK Joan,de pratar ljudligt skit om Kathy. Angelica försvarar Kathy. dagen slutar o alla går hem. Sedan på Måndag morgon, rycker Kathy tag i Angelica o ger henne den största utskällningen sen Nurnberg. Hon påstår att Angelica ska ha pratat illa om hennes beslut att låta R gå i kyrkan. Angelica fattar noll. Timmar senare tar Angelica tag i Kathy o säger att de banne mig ska prata om detta. Under samtalet visar det sig att Alex ljugit för att rädda sitt eget skinn o för att smutkasta Angelica. Kathy tror på Angelica o säger att Alex är störd. M a o Alex är egentligen Stefano Di Mera från våra bästa år.

 Ok....så jag träffade äckelAlex....han kom utrusande tog mina saker väste "detärmycketattgöradärinne" o slamma igen dörrn rätt i plytet på mig. Så så slutade min antällning som skötare på HVHS. Romantiskt va? Jaja, för säkerhet skull ska jag ringa chefen imorgon o försäkra mig om att grejjerna hamnade i rätta händer, det var ju trots allt Stefano som kom ut.. Sen efter detta åkte vi till Dave o hälsade på, hans 2åriga dotter Maya var rädd för Curtan..haha. O nu börjar Steelers!!

 woohoo Det ska storma här...vilekn sekund som helst, himlen är sådär läskigt rosagul. MYYYYYS! Banan sover han är trött för det har varit så jävla varmt idag, 35 grader med 90 procent luftfuktigeht...isch. Men sen när han vakat o ätit ska han få bada med mamma i stora badkaret. Igår dushade han! Han är så go min lilla snoppekarl!

 köss.

Grejjat

idag har vi varit produktiva här i det Schwoebelska residenset! Först på morgonen så tog jag mitt barn i Baby Björnen o vandrade ned till postkontoret för att posta Lilla Banan bilder till hans mommo, o sedan gick jag till Dollar general o köpte diskmaskinmedel o vanligt diskmedel...pinsamt dock, apparaten kunde inte läsa vårt kort så där stod vi, långa i synen..fast det var en snäll gubbe där som vart så kär i banan att han betalade. Jag sa God Bless o tack saru ha o sen gick jag hem, pionröd i fejjan. Jag hatar när det händer! Speciellt när man faktiskt har pengar o allt.

 påbörjade min höststädning idag, en vecka senare än planerat, men fick en jävla massa gjort! Tog hand o, matsal o hall o detta gjordes:
 torkat ALLA golvlister, dörrkarmar, och fönsterkarmar
putsat fönster
 rensat hallbyrå, hallgarderob o sidskåp
 tvättat den öppna spisen
 duschat blommor
 dammat tak
 dammat o tvättat alla prydnader o tavlor
 tvättat alla träsniderier o detaljer på trappan (jag älskar våra 100 gamla sniderier alla dagar på året utom en vecka i september o en i april)
 o så skurade jag skohyllan

 Jag listade ju inte alls alla dessa detaljer så att ni kan kommentera med "men guuu så duktigt du som är spädbarnsmor o allt", för jag är inte alls så smaklös att jag skulle håva beröm, nej då.

 Min son har nya idoler förresten, Sven Ingvars....jojjo. Just nu är den enda låt som gör honom glad när läppen darrar "jag ringer på fredag".....lustigt det dära. han tycker ju iofs om "uppå källarbacken" också. Hårdrocks-Cash som är döpt efter en av muskivärldens största legender, gillar Sven Ingvars, inte Pink Floyd eller the Grateful dead...neee. Han är så söt att man kan dö, jag fattar inte att det är möjligt att älska en människa så mycket!!!!!!

 Grattis förresten till Kasey o Mike som fick sin son Lucas den 7:e, utan hormoner! Bra det!!! han kom dessutom på sitt BF datum :) jajajaja! köss

ojojoj

Vi har haft några grejjiga dagar här i Coraopolis, PA! Banan sover nu hela natten igenom han! Jojjo! Men allt detta sovande på natten gör honom förvirrad på dagen. Han är mera vaken nu o då blir han lite gnällig o vill vara på mamma hela tiden. Så om jag inte svara på mail o så, så vet ni varför.

Vet inte vad jag ska skriva, så det får bli mer imorgon eller så! köss!

Alright!

Jojjo. Nu har vi flyttat från en blogg till en annan! Jag fick en massa klagomål från folk som inte kunde läsa mina inlägg i den gamla bloggen så nu hoppas vi att det blir bättre här. Idag läste jag min fina vän martinas blogg o hon var så gullig att jag faktiskt grät, vissa människor blir man så glad av o hon är en av dem!! O när vi flyttar hem ska vi leka hon o jag, det har jag bestämt! Seriöst vännen, du är så gullig!!!! Martina, jag har också undrat hur man gör sin blogg poppis? Tror du man måste visa tuttarna eller nåt? För om man måste det så vill jag nog inte, för jag hittade en bristning på ena tutten häromdagen liksom. Idag vart jag arg. Vi har en vän här och hon är gravid o beräknad föda på söndag. Men de senaste veckorn har hon varit så otålig (vem var inte det sista månaden....) att nu ska hon sättas igång på söndag om han inte kommer naturligt innan dess. Detta gör mig så arg, o det tycks vara ett amerikanskt fenomen.....vafan BEBIN HAR ETT EGET SCHEMA O DET STÄMMER INTE ALLTID ÖVERENS MED DET BERÄKNADE DATUMET!!!! Snälla nån...jag gick över en dag, sen kom han själv, men jag hade inte velat bli igångsatt innan han var åtminstone 2 veckor(för att moderkakan vid det laget har börjat vissna lite) sen o det sa jag till doktorn. men här gör de fan allt för att föda tidigt, utan en tanke på att man måste ge o ta två veckor på BF datumetså om du sätter igång dig själv i 37:e veckan så kan det vara 35:e. Jag har vänner som gått över mer än jag o visst var det väl besvärligt för dem, men inte fan gnällde de så inihelvete att doktorn gav dem ett datum för Oxytocin flera dagar innan de ens var beräknade. Jag har försökt att stötta henne, men nu ger jag fan upp. O så sitter folk o förväntar sig att man ska gratulera henne! Ja, eller hur? Typ: GUUUU vad glad jag är för din skull för att du ska tvinga ut din bebis med hormoner om några dagar! ...säkert du. Men, det är ju USA i nötskal. Ta ammning t ex, här är det så ovanligt med folk som ammar att barnmorskan var glatt överraskad när jag sa att jag skulle amma, folk här väljer att pulvermata trots att de är fullt kapabla att amma.....jag förstår om det p g a något medicinskt gör det omöjligt, men här väljer de det för att brösten inte ska bli hängiga......hallå! Det är inte ammningen, det kallas GRAVITATION, fråga Newton. PlastAmerika. Jaja, nog ventilerat.

 Vi måste verkligen handla btw, idag bestod min lunch av stekta ägg, skivade tomater o en bit rostat med smör. Inte alls äckligt men ändå. Jag måste börja med höstädet på Lördag, här är min lista:

 Ta ned och damma alla persienner
 Tvätta fönster
 Torka alla golvlister
 fönsterkarmar
 dörrposter
 torka ur alla skåp
 tvätta trasmattorna
 städa kylskåp o skafferi
 rensa hallbyrå o hallgarderob
 Rensa Linneskåpet
sopa källaren

 Kommer säkert på fler saker snart.... köss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0